Onze diensten

Op het gebied van digitale media zijn wij tot veel in staat.
We zetten onze diensten hier op een rijtje.

Weboplossingen en sites

Uw bedrijf online zichtbaar maken? Dat kan! Zo kunnen klanten u op diverse manieren vinden. Of het nou via de computer is, een tablet of op een mobiel apparaat.

Branding

Logo’s, briefpapier, huisstijlen: het op de markt brengen van uw merk is erg belangrijk. Gezien worden en opvallen met het merk waar je trots op bent.

Drukwerk

Het is belangrijk om potentiële klanten te benaderen via andere media, zoals een flyer of poster. Laat uw bedrijf stralen met een mooi spandoek!

Wat doen we?

Bij Gecko Media bieden wij meerdere (cross)mediale oplossingen voor een goede effectieve aanpak. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten. Mocht u een vraag hebben over mogelijkheden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Branding

Gezien worden is belangrijk! Wij bieden mooie en tactische (online) oplossingen voor het verkopen en het op de kaart zetten van uw merk.

Web Design

Wij ontwerpen en realiseren op maat gemaakte moderne websites. Responsieve websites die voor elk formaat apparaat geschikt zijn en zich aanpassen aan de gebruiker.

Search Engine Optimization

Uw site vindbaar maken voor uw klanten is belangrijk. Zo krijgt u meer verkeer over uw website en zullen meer potentiële klanten uw diensten en producten zien.

h
Content Strategie

U wilt advies over de inhoud van uw nieuwe website, zodat deze de juiste pakkende teksten weergeeft die goed bij uw bedrijf passen. Van het leveren van een tekst tot het maken van een Privacyverklaring voor de cookiewet. Wij verzorgen het allemaal!

Presentatie technieken

Wilt u een modern ogende presentatie in uw huisstijl? Zo komt u professioneel over en houdt uw publiek de aandacht volledig bij de presentatie. Zowel fysiek met banieren en flyers, of digitale oplossingen.

Marketing advies

Wilt u advies om uw bedrijf op de kaart zetten? Wilt u via alle media gezien worden? Dan kunnen wij u verder helpen.

Een team met ervaring

Door ervaring opgedaan te hebben met veel uiteenlopende projecten hebben we ons op een breed vlak neer kunnen zetten op het gebied van mediacreaties. Van videografie tot het ontwerpen en maken van een website.

Door onze kennis breed toe te passen op verschillende vlakken en door ons netwerk van meerdere talentvolle knapen, zorgen we er voor dat het totaalplaatje voor u en/of uw bedrijf vervuld wordt.

~ Giel Buiting

Onze recente projecten

Om een impressie te krijgen van de mogelijkheden kunt u onze ‘Cases’ pagina bezoeken.